Korenbloem

De identieke chalets ‘Korenbloem’ zijn nu nog in productie, maar worden in het vroege voorjaar geplaatst, zodat je meteen kunt gaan genieten van het nieuwe seizoen. Het chalet heeft een praktische indeling en mooie rustige kleuren, hoe leuk is het om je woonkamer verder met meubelen en accessoires naar je eigen smaak in te richten. Wij hebben de eerste zet gedaan, kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken. 
De verkoopprijs is inclusief transport, het half verdiept plaatsen, stellen, aansluiten en gaskeuring. De tuinaanleg en aanschaf van het tuinhuis hebben we niet meegenomen in deze prijs, maar we hebben wel de juiste contacten hiervoor. Wat is er nou leuker dan hier je eigen tuinplan voor te maken en de basis te leggen voor vele jaren genieten op je eigen stekje.

Afmetingen

Slaapkamers

Verwarming

Type dak

Camping:

Kavel:

Prijs: 

:   10.50 x 4 m

:   2

:   CV

:   Puntdak

 

:   de Vlugtheuvel

:   25, 28, 29, 30 en 31

:   € 67.500,- 

Stel hier je vraag

We helpen je graag

Camping de Vlugtheuvel

Op zoek naar een heerlijk stekje op een mooie en rustige familie camping? Dan is project Vlugtheuvel een ideale mogelijkheid voor jou tweede thuis op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. In totaal zullen 8 kavels een nieuwe invulling krijgen met een hoogwaardig Arcabo chalet. De keuze bestaat uit 3 verschillende modellen met ieder een andere indeling, maar wel geheel in dezelfde stijl. 

Korenaer

Kavel 25 en 32 zijn onderdeel van een nieuw project op landschapscamping de Vlugtheuvel, in totaal zullen 8 kavels een nieuwe invulling krijgen in een prachtige stijl.
Op de ruime kavel is genoeg plaats voor een hoogwaardig Arcabo chalet en tuinhuis in dezelfde stijl. Wat kenmerkende details aan het chalet staan vast maar het interieur en indeling is nog naar eigen smaak en wens in te vullen, mogelijkheden en opties genoeg! Een voorbeeld van deze mogelijkheden zie je op de foto’s. Dit is maar een voorbeeld, voor jullie maken we weer een ander uniek chalet.
Na het maken van de definitieve tekening en uitkiezen van het interieur wordt het chalet gebouwd in de Arcabo fabriek. Het chalet komt dan met speciaal-transport naar Stellendam, waar het met veel mankracht en een grote hijskraan geplaatst wordt. 

De verkoopprijs is inclusief het half verdiept plaatsen, stellen, aansluiten en gaskeuring. De tuinaanleg en het tuinhuis is niet meegenomen in bovenstaande verkoopprijs. Dit is apart aan te schaffen. Ook voor de tuinaanleg hebben wij de de juiste contacten, samenwerken is toch het mooiste wat er is.

Afmetingen

Slaapkamers

Verwarming

Type dak

Camping:

Kavel:

Prijs: 

:   12.00 x 4 m

:   2

:   CV

:   Puntdak

 

:   de Vlugtheuvel

:   26 en 32

:   € 104.950,- 

Korenlust

Vernoemd naar de prachtige en robuuste molen van Stellendam is model ‘Korenlust’ het pronkstuk van dit project. Door de ruime kavel hebben we de kans om een geschakeld chalet te plaatsen van maximaal 70 m2. Binnen deze vele vierkante meters is alles mogelijk, laat je inspireren door de foto’s en bedenk zo jouw eigen, ideale indeling. Bedenken jullie de wensen, wij hebben de vakkennis om er een prachtig chalet van te maken.
Om het plaatje compleet te maken bedenk je met de hovenier een tuinplan. Creëer je eigen oase van rust en leuke terrasjes zodat je ieder moment van de dag van de zon kan genieten. Deze kosten van tuin en tuinhuis zijn nog niet meegenomen in deze verkoopprijs.

 

Afmetingen

Verwarming

Type dak

Camping:

Kavel:

Prijs: 

:   max. 70 m2

:   CV

:   Puntdak

 

:   de Vlugtheuvel

:   27

:   € 149.750,-